update tijdelijke sluiting Praktijk de Berken

Het coronavirus treft ons allemaal. Vorige week heb ik de moeilijke beslissing al genomen om mijn praktijk tijdelijk (in ieder geval tot 6 april) te sluiten en deze alleen voor spoedgevallen, op verwijzing van de arts, nog open te houden. Daarin is niets veranderd.

Om wel bereikbaar te zijn is er een mogelijkheid tot een digitale consult. Je kunt op de gebruikelijke manier een afspraak maken en we kunnen dan op het afgesproken tijdstip (video)bellen. Op die manier is er een mogelijkheid om samen houdingen en oefeningen door te nemen en een trainings-/oefenprogramma samen te stellen. Daarnaast kan ik je vragen beantwoorden en adviezen geven.

Ik hou alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra de omstandigheden het toelaten zal ik weer op de normale manier afspraken in gaan plannen.

Tijdelijke sluiting Praktijk de Berken (alleen open voor acute zorg)

Zoals we allemaal merken verspreidt het COVID-19 (Corona) virus zich razendsnel. Ik sta voor de moeilijke beslissing om de praktijk open te houden, dan wel de deuren te sluiten

Hoewel ik zelf gezond ben en zover ik weet mijn cliënten populatie ook, geldt dat misschien niet voor hun achterban: partners die chemotherapie hebben gehad, grootouders die COPD, hartfalen of diabetes hebben.

Ik kan niet garanderen dat het virus niet op deze manier ook met mij meelift door het doen van simpele taken zoals boodschappen doen.

Mijn keuze om de komende 2 weken de praktijk te sluiten en alleen open te houden voor acute zorg. Je kunt wel gebruik maken van de mogelijkheid om te bellen, whatsappen, mailen of van een digitaal consult.

Voor het digitale consult kun je op de gebruikelijke manier een afspraak maken en we zullen dan op dat tijdstip via Skype of Whatsapp beeldbellen elkaar zien en spreken. Op die manier kunnen we samen oefeningen doornemen en kan ik je vragen beantwoorden en adviezen geven.

Ik hou alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra de omstandigheden het toelaten zal ik weer op de normale manier afspraken in gaan plannen.

Zorg goed voor elkaar en tot gauw.

Maatregelen tegen het coronavirus

Praktijk de Berken volgt de richtlijnen van het RIVM.

Wat mij betreft behandel ik je gewoon. Zoals altijd werk ik hygiënisch en was en ontsmet mijn handen zeer regelmatig. Indien je het prettig vindt neem dan nu wel een eigen handdoek mee.

Als de situatie verandert neem ik passende maatregelen.

Mocht je je ziek of grieperig voelen is het beter om de afspraak af te zeggen.