Nieuwe Website

Blij, blij, heel blij en trots..

Een nieuwe website stond al een hele tijd op mijn to do lijst. Heel veel haast had het niet, maar nu is het zover dat de website is veranderd. Vernieuwing door andere foto's, teksten, door andere kopjes en tabbladen. De website wordt de komende weken nog onder handen genomen door toevoeging van teksten. Ook de foto's worden nog aangepast zodat ze beter uitkomen. In ieder geval al heel veel leesplezier. 

Praktijk de Berken blijft open

Praktijk de Berken is een fysiotherapiepraktijk die valt onder de medische contact beroepen. Praktijk de Berken blijft dan ook open de komende tijd. Natuurlijk doen we dat veilig en volgen de richtlijnen van de RIVM. 

Afspraken maken kan weer

Vanaf vrijdag 1 mei 2020 kan je weer een afspraak maken. Praktijk de Berken neemt alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om zo veilig mogelijk te werken. Ik houd me aan de richtlijnen en adviezen van de RIVM en onze vereniging de KNGF.

 

update tijdelijke sluiting Praktijk de Berken

Het coronavirus treft ons allemaal.  Ik heb de moeilijke beslissing genomen om mijn praktijk tijdelijk (in ieder geval tot 28 april) te sluiten en deze alleen voor spoedgevallen nog open te houden.  Heb je ernstige klachten waar ik je bij zou kunnen helpen, kan je niet wachten totdat er meer duidelijk is wanneer we als praktijken weer open gaan, dan kan je contact op nemen. We nemen dan samen de veiligheidmaatregelen die nodig zijn om te gaan behandelen. 

Om bereikbaar te zijn voor vragen, bijstelling van een oefenprogramma of een fysiotherapeutische intake is er een mogelijkheid tot een digitale consult. Je kunt op de gebruikelijke manier een afspraak maken en we kunnen dan op het afgesproken tijdstip (video)bellen. Op die manier is er een mogelijkheid om samen houdingen en oefeningen door te nemen en een trainings-/oefenprogramma samen te stellen. Daarnaast kan ik je vragen beantwoorden en adviezen geven.

Ik hou alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra de omstandigheden het toelaten zal ik weer op de normale manier afspraken in gaan plannen. 

Tijdelijke sluiting Praktijk de Berken (alleen open voor acute zorg)

Zoals we allemaal merken verspreidt het COVID-19 (Corona) virus zich razendsnel. Ik sta voor de moeilijke beslissing om de praktijk open te houden, dan wel de deuren te sluiten

Hoewel ik zelf gezond ben en zover ik weet mijn cliënten populatie ook, geldt dat misschien niet voor hun achterban: partners die chemotherapie hebben gehad, grootouders die COPD, hartfalen of diabetes hebben.

Ik kan niet garanderen dat het virus niet op deze manier ook met mij meelift door het doen van simpele taken zoals boodschappen doen.

Mijn keuze om de komende 2 weken de praktijk te sluiten en alleen open te houden voor acute zorg. Je kunt wel gebruik maken van de mogelijkheid om te bellen, whatsappen, mailen of van een digitaal consult.

Voor het digitale consult kun je op de gebruikelijke manier een afspraak maken en we zullen dan op dat tijdstip via Skype of Whatsapp beeldbellen elkaar zien en spreken. Op die manier kunnen we samen oefeningen doornemen en kan ik je vragen beantwoorden en adviezen geven.

Ik hou alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra de omstandigheden het toelaten zal ik weer op de normale manier afspraken in gaan plannen.

Zorg goed voor elkaar en tot gauw.

Berkenweg 1, unit 20 en 21
9471 VA Zuidlaren

06 4640 7030
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.© 2021 Praktijk de Berken | Alle rechten voorbehouden.