Skip to main content

Samenwerking

Het complexe karakter van problematiek rond psychologische klachten en oedeemklachten vraagt veelal om een samenwerking met deskundigen zoals verwijzend arts of specialist, psycholoog, compressietherapeut en andere disciplines.
Uiteraard horen daar tussentijdse evaluaties en rapportages bij. Het op elkaar afstemmen van behandelplannen vergroot immers de kans op sneller herstel.

Ik ben lid van een intercollegiaal overleg voor psychosomatisch fysiotherapeuten en haptotherapeuten. Ook zorg ik ervoor dat ik regelmatig naar bijeenkomsten ga die georganiseerd worden door de NVFL (Nederlandse vereniging voor fysiotherapie binnen de lymfologie en oncologie, regio 11))

Daarnaast heb ik door de jaren heen een breed netwerk van fysiotherapeuten met wie ik samenwerk.

Voor de compressietherapie en mammacare werk ik samen met Margreet Dik.

KWALITEIT
Ik ben aangesloten bij het KNGF; de beroepsvereniging voor fysiotherapie.

KRF NL is hét kwaliteitsregister van alle fysiotherapeuten in Nederland. Ik neem deel aan het KRF NL in het basisregister algemeen therapeut, maar ook in het deelregister psychosomatisch fysiotherapeut en in het aantekenregister voor oedeemtherapeut. Je kan je als fysiotherapeut in een deelregister en/of aantekenregister laten registeren als je voldoet aan de specifieke deskundigheidseisen van de Beroepsinhoudelijke vereniging.

  • BIG register nr: 79041155204
  • KRF NL:- algemeen fysiotherapeut, psychosomatische fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut
  • Deelnemer in het Duizeligheidnet van het Kenniscentrum Duizeligheid.

Voor meer informatie over het KRF NL kun je vinden op https://defysiotherapeut.com/over-fysiotherapie/kwaliteit/